Privacy- en cookieverklaring

We hechten veel belang aan uw privacy en willen daarom transparant zijn over de gegevens we over u verzamelen en de manier waarop wij uw data verwerken.

 

Wie zijn wij?

Laswerken Geerts Bart BV
Van Thienwinckelstraat 27
3271 Scherpenheuvel-Zichem
BE 0778.488.643
http://nelet1.sg-host.com
RPR Leuven

 

Welke gegevens verzamelen we  en waarom?

Statistieken

Wanneer u naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken van Google Analytics. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, dus u heeft niets te vrezen.

Google Analytics beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Meer informatie hierover kan u vinden in de privacy policy van Google Analytics.

Contactinformatie

Als u op onze website het contactformulier invult, houden we de gegevens die u invult bij. We slaan uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen.

Om inzendingen van onze contactformulieren op spam te kunnen filteren, maken wij gebruik van Akismet (Automattic). Akismet controleert uw bericht, uw e-mailadres en uw IP-adres op spam en slaat deze gegevens tijdelijk op op beveiligde servers in de EU en de VS. Hier kan u hun privacy policy terugvinden.

 

Met wie delen wij uw data?

De informatie die we verzamelen wordt enkel gebruikt binnen Laswerken Geert Bart. Je gegevens worden niet gedeeld met derden. Bovendien worden ze anoniem verwerkt.

 

Hoe beschermen we uw data?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en hebben daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we uw data op in een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

 

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Laswerken Geerts Bart bewaart uw persoonsgegevens tot 3 jaar na het verzenden van een contactformulier of het aanvragen van een offerte.

 

Uw rechten als gebruiker

Als websitegebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Laswerken Geerts Bart richten door een e-mail te sturen naar info@nelet1.sg-host.com. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken.

  • Recht op inzage en rechtzetting
    U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.
  • Recht om te worden vergeten
    Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.
  • Recht om klacht in te dienen
    Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.
  • Recht om toestemming in te trekken
    Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.
  • Recht op beperking van de verwerking
    U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

 

Wat zijn cookies en waarom gebruiken we ze?

Deze website maakt gebruik van cookies. Dat zijn kleine tekstbestanden die je computer opslaat wanneer je onze website gebruikt. Ze brengen onder andere informatie over je browsertype, besturingssysteem, geografische locatie, het websitebezoek en je persoonlijke voorkeuren in kaart.

Waarom gebruiken wij cookies?

Door cookies te gebruiken kunnen wij je de beste gebruikservaring bieden. Dankzij cookies kunnen we:

  • Onze website voortdurend optimaliseren;
  • Je voorkeuren onthouden, zodat je niet steeds opnieuw dezelfde informatie moet invoeren of downloaden wanneer je onze website gebruikt;
  • De veiligheid en snelheid van onze website verbeteren.

Welke soorten cookies zijn er en welke gebruiken wij?

  • Essentiële cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om een website te laten functioneren. Ze zorgen ervoor dat basisfuncties zoals paginanavigatie, beveiliging en laadtijd kunnen werken.
  • Functionele cookies zijn cookies die informatie over je keuzes en voorkeuren op een website bijhouden. Zo onthouden ze bijvoorbeeld je taalkeuze, inloggegevens of de regio waarin je woont.
  • Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van websitebezoekers en de prestaties van de website. Aan de hand van de resultaten kan de website verbeterd worden en krijgen bezoekers een betere gebruikservaring.
  • Marketing cookies volgen het surfgedrag van websitebezoekers en stellen op basis daarvan een gebruikersprofiel samen. Dat profiel wordt gebruikt om de surfervaring persoonlijker te maken en bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbiedingen, advertenties, nieuwsbrieven en dergelijke te tonen die overeenstemmen met je interesses.


Welke cookies worden er geplaatst via onze website?

Laswerken Geerts Bart maakt vooral gebruik van first party cookies of directe cookies die dienen om je gebruikservaring op laswerkengeertsbart.be te verbeteren. Dat wil zeggen dat ze enkel informatie op onze website zelf verzamelen. Ze regelen het technische gedeelte van de website en onthouden bepaalde zaken van de bezoeker, zoals de bezochte pagina en de tijd die de bezoeker op de website spendeert.

Daarnaast zijn er ook derde partijen met een andere domeinnaam die via de website van Laswerken Geerts Bart mogelijks third party cookies plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn Google en Facebook. Ze houden het surfgedrag van gebruikers bij en maken op basis van die gegevens een gebruikersprofiel aan.


Hoe kan je de cookies uitschakelen?

Je kan de cookies ook uitschakelen, verwijderen of de instellingen voor cookies aanpassen, al zal deze website in dat geval niet optimaal meer werken. Wil je de instellingen voor cookies toch aanpassen? Dan kan je hier de instructies voor verschillende browsers terugvinden:


Privacy- en Cookiebeleid wijzigen

Laswerken Geerts Bart heeft het recht om deze Privacy- en Cookieverklaring te wijzigen. Dit beleid werd het laatst gewijzigd op 20 januari 2023.